Furnizorii nostri principali de echipamente GPL – Proeco Gas Systems si Landi Renzo se implica îi competiţiile sporturilor cu motor!

Proeco Gas Systems şi Landi Renzo au demarat un proiect de colaborare cu echipa Media Racing Team, devenind sponsori principali ai echipajului condus de pilotul Dudu Senchea.

ETAPE COMPETIŢIONALE:

Sinaia
26-28 Octombrie 2012
Final de sezon īn Campionatul Naţional de Viteză īn Coastă – Dunlop 2012

Dresorii cailor putere

Emoţiile au luat sfārşit! Īn prima reprezentare a tandemului Landi Renzo – Proeco Gas Systems īn lumea sporturilor cu motor am reuşit un excelent loc 5 īn clasamentul final al Grupei N 2012, după ce am evoluat īn doar 8 etape din cele 16 ale Campionatului Naţional de Viteză īn Coastă – Dunlop.

Etapele din acest sfārşit de săptamānă, cele de la Sinaia, ne-au confirmat, dacă mai era cazul, că am făcut un pariu câştigător īn alegerea pilotului piteştean Dudu Şenchea să ne reprezinte la Clasa N. Chiar dacă nu are pe mānă cea mai bună maşină din concurs, nu beneficiază de o adevarată echipă īn spate ca alte team-uri mai galonate, Dudu Şenchea a stat tot timpul īn plasa favoriţilor grupei, rezultatele sale fiind apeciabile din acest punct de vedere. Astfel, după o primă aventură īn sporturile cu motor, tripleta Landi Renzo – Proeco Gas Systems – Dudu Şenchea a terminat Grupa N pe locul 5 cu 66 de puncte, cu doar 8 etape alergate din cele 16, īn ultimele etape din week-end de la Sinaia reuşind cāte un loc IV. Acestă performanţă se datorează şi eforturilor celor care au stat alături de acest echipaj şi cărora le mulţumim pentru sprijin, pentru că sportul cu motor nu īnseamnă doar suspans şi adrenalină.

Multe felicitări au primit şi ceilalţi trei piloţi ce au alergat īn cadrul Grupei H cu īnsemnele Landi Renzo, Ionel Asmarandei (H2), Marin Olteanu (H3) şi Ion Mihai (H3), trei temerari ce au făcut onoare īntrecerii īn ultimele etape ale sezonului 2012 la care au participat.

Ca primă experienţă īn sporturile cu motor putem spune că această jumatate de campionat a fost una plină de suspans, īncărcată de emoţii de tot felul, ce ne-a răsplătit eforturile.

Râşnov

13-14 Octombrie 2012

Desfăşurată pe o vreme câinească, cu ploaie, frig şi ceaţă, etapa braşoveană a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop a fost un test de foc pentru echipajele Landi Renzo şi Proeco Gas Systems. Dudu Şenchea cu al său Mitsubishi EVO anunţa încă de sâmbătă o etapă încinsă, ploaia fiind aliata lui în întrecerea cu maşinile mai puternice din concurs. Din nefericire, duminică pilotul a forţat un viraj şi a ieşit în decor, fiind nevoit să abandoneze, însă, graţie rezultatelor din ziua anterioară, a reuşit să obţină un loc 5 care i-a adus 8 puncte în clasament. Ceilalţi doi piloţi care au participat în cadrul Grupei H cu însemnele Landi Renzo, Ionel Asmarandei (H2) a urcat pe poziţia a treia a podiumului, iar Marin Olteanu (H3) a terminat concursul pe locul 6.

Păltiniş

21-23 Septembrie 2012

În etapa a XIII–a disputată la Păltiniş, pe ploaie, pe 21 Septembrie 2012, Dudu Şenchea, susţinut de Proeco Gas Systems şi Landi Renzo, obţine prima clasare pe podium, clasându-se la finalul etapei pe locul al 2-lea la grupa N! Extraordinara performanţă este confirmată două zile mai târziu, când, în etapa a XIV–a, se clasează pe locul 4, la foarte mică distanţă de ocupantul locului al treilea. Cele două excelente prestaţii îi aduc pilotului nostru 25 de puncte în clasamentul grupei N, unde se situează deja pe poziţia a 9–a, după numai 4 etape disputate, dintr-un total de 11 etape alergate până acum.

Câmpulung

1-2 Septembrie 2012

În etapele desfăşurate pe 1-2 Septembrie 2012 la Câmpulung, contând pentru Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, Dudu Şenchea la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO 8, revenit în circuit după o lungă pauză, a termintat ambele etape pe locul 8 la clasa N, obţinând astfel primele 6 puncte în clasament. Următoarele etape sunt programate pe 21- 23 Septembrie la Păltiniş.