SEQUENT 24 MY07, SEQUENT PLUG & DRIVE, SEQUENT 24.11, SEQUENT DIRECT INJECTION, VALE

SEQUENT 24 MY07

Sequent 24 MY07 este o instalatie secventiala pentru motoare E5 , care pastreaza in mare parte neshimbate caracteristicile principale ale vechilor sisteme GPL pe injectie. Bazata pe sequent 24 ,instalatia ofera o crestere a performantelor dozajului ,eliminand printre altele rateurile.

SEQUENT DIRECT INJECTION

Este un sistem de alimentare cu GPL dezvoltat pentru a fi integrat cat mai bine cu motoarele alimentate cu injecţie directa de benzina.
Acesta s-a născut pe baza sistemelor de injecţie secvenţiala fazată BRC numite SEQUENT de la care a păstrat compatibilitatea componentelor si integrarea tuturor funcţiilor in puţine componente .
SDI este un sistem de injecţie gazoasa multipunct secvenţiala fazata de serie . Ca si alte sisteme din familia SEQUENT, injecţia de GPL se face in galeria de admisie in timp ce injecţia de benzina are loc direct in camera de ardere.
Toate componentele sistemului sunt omologate conform regulamentelor asupra siguranţei componentelor GPL (R67 – 01) si directivelor de compatibilitate electromagnetica ( 2004/104/CE).

SEQUENT 24.11 EURO 5

Instalatia gpl Sequent 24.11 este versiunea imbunatatita a instalatiei Sequent 24 MY07. Aceasta vine in dotare cu o noua centralina construita pe baza tehnologiei de top Plug&Drive care este capabila se gestioneze motoarele cu 2-3-4 cilindrii, inclusiv motoarele euro 5 de ultima generatie.
Noile sale strategii si algoritmi de calcul fac posibila integrarea perfecta a instalatiei gpl pe masina dvs. chiar si pe autovehiculele cele mai pretentioase.
Daca in mod normal la alte instalatii pornirea se face pe benzina, apoi are loc comutarea pe gaz, cu ajutorul tehnologiei “Start&Stop” masina dvs. va porni direct pe GPL.
Pe langa noua centralina de gaz, instalatia BRC are in dotare si un alt injector de gaz folosit pana acum doar in montajele OEM (de fabrica), cu un timp de reactie mai mic ,in timpul accelerarii bruste a motorului ,fapt ce imbunatateste performantele acestuia si evident consumul.

SEQUENT PLUG &DRIVE

Instalatia Sequent PLUG & DRIVE este primul concept gpl fabricat pentru masini cu pornire controlata , capabil sa functioneze pe gpl si cng .Sistemul este bazat pe o structura hardware avand in componenta un reductor ,senzor de presiune si temperatura integrat pe rampa de injectoare si o unitate de control ECU . Datorita unor algoritmi de control ce permit optimizarea dozajului de gaz ,software-ul controleaza motorul, permitand obtinerea celor mai bune rezultate.

BRC BLITZ – este o instalatie gpl compatibila cu motarele pe aspiratie, pe injectie cu sonda lambda.
BRC ELEGANT –este o instalatie gpl compatibila cu motoarele necatalitice cu injectie.
BRC BRISTOL –este o instalatie gpl compatibila cu motoarele pe carburatie.