masina_verdeFirma VOLSERVICE SRL a fost infiintata in anul 1991 si activeaza cu succes pe piata comertului cu piese si accesorii auto GPL si a prestarilor de servicii auto din Buzau, desfasurand 80% din activitate in domeniul reparatiilor auto.
Aflati la a doua generatie de ingineri mecanici auto(tata-fiu) am ales sa ne consacram acestui domeniu de activitate auto, pe care l-am extins in anul 2003 cu un atelier de montaj instalatii auto GPL autorizat de R.A.R , pentru toate tipurile de autoturisme non euro…..euro 5

Prin politica comerciala practicata, firma noastra incearca sa ofere clientilor actuali si potentiali un maxim de eficienta si calitate si un minim de risc financiar. Acest lucru il reusim prin pregatirea aproape continua a personalului si dotarea atelierului cu aparatura absolut necesara pentru o diagnoza corecta, un montaj corespunzator precum si un reglaj de calitate, esenta activitatii noastre fiind atingerea unui grad inalt de satisfactie a clientilor.

Clientul este epicentrul activitatii noastre si pornind de la aceasta deviza noi ne adresam in acelasi mod tuturor clientilor, indiferent de marca autovehiculului pe care il detine .
Ne ‘’laudam ‘’cu ceea ce facem, iar cartea noastra de vizita nu este doar o diploma sau un titlu de inginer, ci este munca noastra de zi cu zi, care nu este deloc usoara, iar raspunderea pentru efectuarea unui montaj de calitate si a unei calibrari corecte este foarte mare.

logo-gplSchimbarea sistemului de alimentare a unui autoturism alimentat cu benzina cu GPL nu presupune doar MONTAJUL INSTALATIEI AUTO GPL PROPRIU ZIS ,care practic dureaza cateva ore, respectiv zile (daca este cazul ), ci mai ales CALITATEA ACESTUIA, deoarece efectele CALITATII se propaga, evident, pe intreaga durata a garantiei (24 luni) si a post garantiei.

In concluzie ,suntem « tarmul de care se sparge valul »- niciodata un client nemultumit nu va trage la raspundere pe producator,pe importator sau distribuitor, ci aproape intotdeauna pe montator , de aceea noi nu dam vina pe nimeni, niciodata (daca omeneste se intampla sa gresim), purtam intreaga raspundere pentru ceea ce facem si suportam consecintele pana la capat.